Wij hebben ons les programma helemaal omgegooid. Lees onderstaande voor alle informatie.

Start nieuwe Module

Wij geven momenteel alleen les in het Nederlands.

cursus Structure Base (biab)
maandag 18 september & dinsdag 19 september.

We starten om 18:00 uur en zijn klaar …… (als we klaar zijn)
vrijdag 22 september 15:00uur examen.

 

Voor meer informatie of een kennismaking ben je van harte welkom. Bel of mail eerst even zodat we tijd voor je kunnen inplannen.

SORRY!

Laten we beginnen met onze excuses aan te bieden. Eenmaal begonnen aan het nagelvak wil je nooit meer anders! Wanneer je gegrepen bent door het nagelvirus laat dit je niet meer los! Nagelstyliste is een praktisch, creatief en sociaal vak. Het contact met je klanten, de ontelbare mogelijkheden, bijvoorbeeld mensen blijer/mooier maken, zelfstandig werken, je creativiteit met je vak combineren. Maar ook ondernemer zijn, werken wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn. Werken vanuit je eigen woning, met hiermee lage investeringskosten en toch een volwaardig bedrijf hebben

Geen dag is hetzelfde wanneer je voor dit geweldige vak kiest.

Waarom in het woud van opleidingen kiezen voor een opleiding bij Lilly Nails?

Bij Lilly Nails heb zo goed als privé les. Lilly Nails geeft de acryl – gel en Invicta opleidingen aan maximaal 2 personen tegelijk en de Structure base aan maximaal 3 personen tegelijk, hierdoor zijn wij in staat een ieder de aandacht te geven die hij/zij nodig heeft en krijgt elke cursist de individuele begeleiding die hij/zij nodig heeft. Ook werken wij per module, je kiest zelf welke module je wil doen.

Wil je later nog een andere module gaan doen ontvang je korting op het pakket en het lesgeld. Maar je kunt ook voor 1 module kiezen en het daarbij laten, dat is helemaal aan jouw.

Informatie over onze docenten.

De docenten van Lilly Nails zijn verplicht om jaarlijks trainingen in Zweden te volgen bij het Lilly Nails hoofdkantoor om onze docentenlicentie te behouden. De opleidingen in Zweden zijn al meerdere keren uitgeroepen tot beste opleidingen van Scandinavië. Bij Lilly Nails in Purmerend zijn 2 docenten werkzaam. Beide docenten hebben een ruime ervaring en volgen meerdere keren per jaar nog extra trainingen in binnen-en buitenland om jouw te kunnen voorzien van de laatste nieuwe technieken.

De docenten:


Peggy van Kruijsbergen

Anne van Zaanen

Wij geven les op donderdag overdag, andere dagen/avonden eventueel in overleg.

De lesdagen starten om 10:00uur tot …., eindtijd kunnen wij niet geven, de een is om 2 uur klaar en de ander om 4 uur. Module Structure Base (Biab) is ook mogelijk op dinsdagavond. Of binnen een aantal dagen achter elkaar. Er zijn heel veel mogelijkheden uiteraard in overleg.

We beginnen met theorie, dat duurt ongeveer een uur tot 1,5 uur. Daarna gaan we ons richten op de praktijk en gaan we je leren om kunstnagels te plaatsten op een verantwoorde manier waardoor je geen beschadigingen aanbrengt aan de natuurlijke nagels.

Je kunt bij Lilly Nails kiezen tussen 4 verschillende modules.

  • Module Structure base (Biab)
  • Module Acryl
  • Module Gel
  • Module Invicta (polygel)

Structure base (Biab)

De nieuwste rage in nagelland. Wat is Biab? Biab staat voor “Builder in a Bottle” De naam is gepatenteerd door een merk. Hierdoor zijn andere merken verplicht om een andere naam aan dit product te geven, Bij Lilly Nails is dit Structure Base. Dit is een verstevigende gel uit een flesje voor de natuurlijke nagel.

Het is afweekbaar waardoor je geen schade aan de natuurlijke nagels toebrengt. Momenteel is dit de meest gekozen behandeling in de Nederlandse nagelsalons. Na het aanbrengen van de BIAB kun je de nagel afwerken een kleur gel polish naar keuze van de klant. Maar het is ook mogelijk om alleen de Biab aan te brengen.

Acryl

Acryl bestaat uit een poeder en een liquid, afzonderlijk kunnen ze niets. Samen vormen ze een vloeibaar bolletje. Vervolgens wordt dat kneedbare bolletje gevormd tot een kunstnagel, welke vervolgens zal uitharden in de open lucht. Acryl is hard en beweegt niet de natuurlijke nagel mee. Acryl is een heel sterk product waar je de nagels mee kunt verlengen en in iedere gewenste vorm vijlen.

Gel

Gel nagels zijn in Nederland al lang bekend, gel is een puddingachtige substantie met een hoge viscositeit, die zich gedeeltelijk gedraagt als een vloeistof en gedeeltelijk als een vaste stof. Gel wordt in meerdere lagen aangebracht op de nagel, ook met gel kun je de nagel verlengen en vijlen in iedere gewenste vorm. Gel is en blijft altijd flexibel en beweegt mee met de natuurlijke nagel. Gel word pas een vaste harde structuur wanneer je het uithard in een UV/LED lamp.

Invicta (polygel)?

Invicta is de nieuwste innovatie in de nagelbranche. Ieder merk heeft er een eigen naam aan gegeven (i.v.m. patent), een van de andere benamingen is polygel.

Lilly Nails heeft Invicta ontwikkeld. Invicta is een combinatie tussen gel en acryl, sterk, flexibel, fijn om aan te brengen. Dit product is een enorme toevoeging in de branche omdat het geurloos is en zachter om te vijlen dus minder lichamelijke klachten. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in een kapsalon gaat werken, dit product is geurloos in tegenstelleng tot acryl.

De Polygel is een “dikke” gel, een soort boetseerklei die je bewerkt met een penseel en een beetje vloeistof (Poly liquid). Omdat Invicta niet uitloopt en alleen uithardt onder een lamp, is het een ideaal product om mee te experimenteren. Je kunt er zolang mee oefenen als je zelf wilt.

Invicta is een flexibel product, en beweegt mee met de natuurlijke nagel.

Wat ga je leren?

Anatomie & pathologie van de natuurlijke nagel. Optioneel kunnen wij een je online training aanbieden die je kunt doen waar en wanneer jij wil, hierin leer je waarom je bepaalde handelingen wel of juist niet moet doen, wat het chemisch proces is van de producten waar je mee werkt.
Ergonomisch en veilig werken. Na iedere module maak je een aantal vragen en dan kun je door naar de volgende module, aan eind van de training ontvang je een Nail Knowledge certificaat. Alle informatie over deze online training vind je hier Nail Knowledge

Ook bespreken we tijdens de lessen salon marketing en geven we je informatie omtrent social media. Hierin kunnen we extra training ingeven, de informatie hierover wordt gegeven tijdens de lesdagen.
Plaatsen van sjablonen
Plaatsen van tips
Versteviging van de natuurlijke nagel
Aanbrengen van gel polish
Hygiënisch en veilig werken

Acryl:

Plaatsen van acrylnagels met tips en sjablonen
Plaatsen van 1 kleur acryl nagels
Plaatsen van een French manicure acryl
Vijlen van acrylnagels
Aflakken van acrylnagels met gel polish

Gel

Plaatsen van gelnagels met tips en sjablonen
Plaatsen van 1 kleur gel nagels
Plaatsen van een French manicure gel
Vijlen van gelnagels
Aflakken van gelnagels met gel polish

Invicta

Plaatsen van Invicta nagels met tips en sjablonen
Plaatsen van 1 kleur invicta nagels
Plaatsen van een French manicure invicta
Vijlen van invicta nagels
Aflakken van Invicta nagels met gel polish

Wanneer je kiest voor een Module bij Lilly Nails heb je levenslang ondersteuning van ons. Wanneer je na je opleiding nog meer vragen hebt zijn en blijven wij je ondersteunen.

Wat moet je nog meer weten?

Voor iedere les heb je een model nodig, deze dien je zelf te regelen,
mocht dit echt niet lukken kunnen wij altijd proberen iemand te vinden voor je maar dit is niet een belofte.
Het lukt ons ook niet altijd iemand te vinden.
De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor een model ligt bij jouw.
Koffie/thee enz. verzorgen wij voor jouw en je model, lunch dien je zelf te verzorgen.
Wanneer je dit niet meeneemt hebben we 300 meter van onze locatie
een lunchroom waar je lekkere broodjes of snacks kunt halen. We hebben ook een vriezer en magnetron beschikbaar.

Wat zit er allemaal in je pakket?

Structure Base Klik hier voor inhoud pakket
Acryl Klik hier voor inhoud pakket
Gel Klik hier voor inhoud pakket
Invicta Klik hier voor inhoud pakket
E-file pakket Klik hier voor inhoud pakket

Je kunt er voor kiezen om tijdens de lessen direct met de E-file leren werken. Je mag een eigen E-file en bitjes meenemen of je kunt er 1 bij Lilly Nails bestellen wanneer je je aanmeldt.

Vervolgpakketten

Er zijn diverse vervolg pakketten. Waanneer voor een module kiest heb je in de vervolg pakketten niet alle producten meer nodig.

Een paar voorbeelden:

  1.  Je hebt de module Structure base gedaan en wil door met gel. Dan kies het pakket: Gel eerst de module Structure Base te hebben volbracht.
  2. Je hebt acryl gedaan en wil ook graag de module Invicta volgen, dan kies je voor : Pakket Invicta NA eerst de module gel of acryl te hebben volbracht.

Vervolg pakketten:

Betaling

Na aanmelding ontvang je een factuur voor je startpakket, deze dien je direct te betalen. Het startpakket wordt pas besteld wanneer de betaling is ontvangen. Het lesgeld mag in termijn maar dient volledig te zijn betaald op de dag van examen. De 1ste termijn betaling dien je binnen 3 dagen na ontvangst factuur te voldoen. Andere termijn betalingen kunnen voor aanvang van iedere les worden overgemaakt naar het rekeningnummer op de factuur van het lesgeld, of betaald worden op de les locatie voor aanvang van de les, niet contant maar via tikkie. Het totaal bedrag dient voor het examen geheel voldaan te zijn.

 

Module aantal lesdagen prijs pakket lesgeld totaal
Structure base  (Biab) 3 € 299,00 € 649,00 € 947,00
Acryl Stylist 4 € 429,00 € 1195,00 € 1624,00
Gel Stylist 4 € 449,00 € 1195,00 € 1644,00
Invicta Stylist 4 € 459,00 € 1195,00 € 1654,00
E-file pakket € 359.99 Incl. € 359.99
Online Nail Knowledge € 000.00 €  99.00 €  99,00

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.
*Zodra je jezelf inschrijft betekend dit dat je akkoord gaat met de Algemene voorwaarden

Aanmelden voor de opleiding doe je als volgt.

Klik HIER voor het inschrijfformulier en mail het ingevulde formulier naar info@lillynails.nl

Wil je nog meer informatie?

Stuur je vragen naar info@lillynails.nl

Wij hebben pakket voor je samengesteld waar je gedurende de opleiding ruim voldoen aan hebt en zelfs daarna nog zeker een tijd mee voort kunt.