Lilly Nails heeft diverse verzorgingslijnen, voor handen en nagels, maar ook een Fantastische scrub voor het lichaam & handen. Ook een compleet uitgebalanceerde gezichtsverzorgingslijn zit in het assortiment van Lilly Nails.

Tips & Onderhoud van nagels en kunstnagels.

Wanneer u kunstnagels heeft hoeft u niet heel veel aan onderhoud te doen maar het vergt wel enige verzorging, hieronder leest u wat u wel en niet moet doen.

 1. Masseer uw nagelriemen minimaal 2x per dag in met nagelriemolie.
 2. Kunstnagels zijn geen gereedschap, gebruik ze zo dan ook niet. Probeer ook onnodige druk op de kunstnagels te vermijden door zoveel mogelijk gebruik te maken van de zijkanten van uw vingers. Het zijn geen blikopeners
 3. Laat uw kunstnagels tijdig behandelen. Gemiddeld na 3 weken, dit om o.a. breken van de kunstnagels te voorkomen.
 4. Als u de nagels veel stoot dan is dit een teken dat ze te lang zijn. Laat uw nagels dan korter vijlen door de specialiste.
 5. Laat de nagelstyliste het werk doen. Als een nagel breekt of begint te liften, maak dan een herstelafspraak. Probeer uw nagels nooit zelf te repareren. Bij ondeskundig lijmen kan er vocht tussen de natuurlijke nagel en de kunstnagel dringen en vervelende infecties veroorzaken!
 6. Knip kunstnagels nooit, ze kunnen dan barsten! Behalve dat dit erg pijnlijk kan zijn, is dat ook heel slecht voor uw natuurlijke nagels. De enige verantwoorde manier om kunstnagels korter te maken is vijlen.
 7. Trek kunstnagels nooit van uw nagels af. Je trekt de toplaag van de nagelplaat mee, Dit is een van de redenen dat men vaak roept dat kunstnagels slecht zijn, nee het on-vakkundig omgaan met kunstnagels, dat is slecht voor je nagels.. Alleen de nagelstyliste kan kunstnagels op een veilige manier verwijderen.
 8. Bij zowel korte als lange kunstnagels is het belangrijk om ook de onderkanten goed schoon te houden, omdat dit een broedplaats voor bacteriën is. Schoonhouden gaat het makkelijkst een manicure borsteltje of een tandenborstel, en insmeren met olie, waar olie zit kan geen vocht komen, waar geen vocht zit kunnen geen bacteriën komen.
 9. Wanneer u uw nagels wilt lakken gebruik dan altijd eerst een basecoat. De pigmenten van de lak kunnen anders in uw kunstnagel trekken.
 10. Nagellak verwijderen alleen met remover zonder aceton.
 11. Nagels laten rusten om ze te laten ademen is onzin, nagels zijn gemaakt van Keratine en dat leeft niet, nagels ademen niet, hebben geen longen.

Wanneer u deze punten volgt heeft u langer plezier van uw nagels, en heeft u toch nog vragen neem dan contact op met Lilly Nails.


Lilly Nails Olie

Waarom is olie zo belangrijk voor je nagels?

Of er nu wel of geen kunstproduct op de nagels zit dien je de nagel matrix (wortel) te voeden. Door de olie krijg je een sterkere nagel en een verzorgende olie geeft flexibiliteit en stevigheid aan de nagels en de omliggende huid. Wanneer je wel een kustproduct draagt op je nagels is het nog belangrijker om goed te oliën. De nagels is helemaal afsloten van de buitenlucht, daardoor onttrekt het vocht uit je nagels waardoor ze een beetje krom kunnen trekken, Dit voorkom je met olie. Ook s het risico op een bacteriële infectie aanzienlijk kleiner wanneer je 2 tot 4 x daags olie aanbrengt.

Onze olie kan ook over hele lichaam gebruikt worden. ook voor korstjes, en tattoos. koortslip, eczeem. Je kunt het zelfs voor het haar en de hoofdhuid gebruiken.

Citrus heeft de meeste vit C. Citrus is ook bacterie dodend, en houd de nagelplaat schoon. Mocht je allergisch zijn voor Citrus kun je deze olie vaak wel gebruiken omdat dit puur is en niet gemaakt van black mold. De Citrus die in Lilly Nails olie zit is 100% natuurlijk in tegenstelling tot de olie van de black mold (zwarte schimmel) die wordt gekweekt en dat wordt de olie hieruit geperst.

Waar olie is, kan geen water komen, dus minder kans op een bacteriële infectie.

Het is geen gezicht product.


Lilly Nails Handcrème

Lilly Nails heeft 2 handcrèmes 1 met aardbeiengeur en 1 met Lily geur. Aardbei en Lily handcrème zijn hetzelfde product maar aan de aardbei zit een geur toegevoegd.

 • De textuur van de handcrème is niet vet.
 • De Lilly Nails handcrème bevat avocado olie en olijfolie,
 • Deze twee oliën zijn zo natuurlijk dat de huid 98% ervan absorbeert.
 • In de seed olie (olie van zaden) zitten veel mineralen en vitamine E, dat hebben we nodig om de vochtbalans up to date te houden.

Een minder goede vettige crème verspreid zich op de huid en trekt niet goed in.

De ingrediënten van de Lilly Nails handcrèmes zijn zo puur dat 98% door de huid wordt opgenomen.

Als de crème op de huid achterblijft, loopt deze weg in een parel omdat er zo pure oliën in zitten, wanneer er verdunde oliën of oliën van een mindere kwaliteit, zou het zich gewoon hebben verspreid.


Lilly Nails Hand & body scrub.

Is een crèmig product en de peeling is echt zand. Het zand is Silica (kwarts) zand. Met veel mineralen en de mineralen in ons lichaam zorgen voor de vochtbalans.

Vaak wordt er gebruik gemaakt van zout maar in de Lilly Nails Scrub is echt een zand verwerkt. Kan op het hele lichaam gebruikt worden zelfs op het gezicht maar scrub hier zacht en voorzichtig.

Bevat koudgeperste Kokosnoot olie, is antibacterieel en dus bijna iedereen kan het gebruiken zelfde eigenschappen als jojoba Amandelolie, is een moisturizer. Ook zit er menthol in, niet de geur ervan. Menthol is goed voor spieren, masseer je pijnlijk spieren er mee in dan voed de spieren.

Kan op zowel natte als droge huis omdat het zand is. Verwijderd dode huidcellen, max 2 per week en niet 2 dagen achter elkaar. Wanneer je de Lilly Nails hand & body scrub gaat gebruiken zie je het resultaat na ongeveer 2 maanden.

Vaak leggen andere scrubs een laagje op de huid en dat resultaat zie je direct maar onze zie je pas na 2 maanden omdat het van binnenuit werkt. Silica zand is een kwarts mineraal en vind je overal ter wereld.


Foam wash,

Onze in Zweden gemaakte, olievrije reiniger is gebaseerd op milde ingrediënten die de huid mager en fris maken. Aanbevolen zowel voor het verwijderen van make-up op verlengde als natuurlijke wimpers en het hele gezicht. Uitstekend, zelfs voor handen vóór behandeling, zowel voor u als uw klant. Een pompdruk is voldoende voor het hele gezicht.

In 2 geuren, Cotton en Blossom.